Café de Minnaar

Café de Minnaar van de Rozenstraat, op loopafstand van het centrum van Groningen en mooi op de route van het zwembad naar het centrum gelegen, is de gezellige stamkroeg van Calamari.

Donderdagavond is de vaste kroegavond van onze vereniging, maar ook op maandagavond is menig Calamariaan na de training in de kroeg te vinden.

De Minnaar schenkt de bieren Lindeboom, Franziskaner, de Koninck en La Chouffe van de tap. Uit de fles zijn Hertog Jan, Grolsch, Westmalle, Duvel, Orval, Kriek en Bitburger beschikbaar. Maar het allerlekkerste is natuurlijk een biertje van Brouwerij Martinus! Daarnaast is er een bier van de maand. Voor de leden die hongerig van de training komen zijn er tosti’s, nootjes, nacho’s met chili saus, droge worst en blokjes kaas en salami.

Op 50 meter van de Minnaar zit snackbar Sim en de verleiding bestaat nogal eens om daar een patatje te halen en dat voor de Minnaar op te eten. Meestal is dat geen probleem, maar vraag van te voren wel altijd even toestemming aan het personeel! Op donderdag wordt er ook nog wel is na de training gezamenlijk gegeten in het sportcentrum van de ACLO alvorens er naar De Minnaar wordt gefietst.

Website: Café De Minnaar

Wist je dat...

...je ook lid kunt worden als je al een brevet van PADI, SSI, IDD, of een andere internationale organisatie hebt? Je kunt zelfs gewoon verder met een aansluitende opleiding. Iedereen is welkom!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo