Op de hoogte blijven van de Introactiviteiten?

Heb je interesse om te duiken, onderwaterhockeyen of snorkelen bij G.B.D. Calamari? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het halen van een duikbrevet? Schrijf je dan hier in voor de introductie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle informatie over de introductieperiode!
Ik ga akkoord met de Privacy beleid

Bestuur 2019-2020

 

Voorzitter Manon den Haan
Secretaris Carine Schilte
Penningmeester Kim Schoenmakers
Activiteitencommissaris Josephine Faber
Materiaalcommissaris Martijn Langeveld
Commissaris interne zaken Lisa Schleijpen

Naar wie voor wat?

Dit is een kort overzicht van de manier waarop de vereniging organisatorisch in elkaar steekt.

Voorzitter

Portefeuille: interne en externe vertegenwoordiger; leiden van bestuurs- en ledenvergaderingen; zorgen voor naleving van statuten; eindverantwoordelijke van commissies.

Taakomschrijving: De voorzitter onderhoudt contacten en coördineert taken van het bestuur en commissies. Tevens leidt de voorzitter bestuurs- en ledenvergaderingen. Ten slotte is de voorzitter verantwoordelijk voor naleving van statuten, reglementen en besluiten van de vereniging.

Secretaris

Portefeuille: ledenadministratie, notuleren, verwerking post

Taakomschrijving: De secretaris houdt alle post en email bij, bestelt opleidingsmateriaal en verwerkt aan- en afmeldingen van leden en introducés. Tijdens vergaderingen notuleert de secretaris.

Penningmeester

Portefeuille: financiële administratie, beheer geldstroom

Taakomschrijving: De penningmeester is verantwoordelijk voor alle geldzaken. Betalingen van contributiegelden, activiteiten en declaraties van voor de club gemaakte kosten gaan via de penningmeester.

Activiteitencommissaris

Portefeuille: organisatie activiteiten

Taakomschrijving: De activiteitencommissaris organiseert clubactiviteiten zoals duikkampjes, de duikvakantie en andere uitstapjes en samen met de COT de opleidingsweekenden.

Materiaalcommissaris

Portefeuille: materiaalaanschaf en –onderhoud, sleutelbeheer

Taakomschrijving: De materiaalmeester zorgt voor aanschaf, onderhoud en vervanging van clubmateriaal en beheert het materiaalhok.

Wist je dat...

...je met een duikopleiding van Calamari de hele wereld over kunt? Onze duikbrevetten worden internationaal erkend!