Info donateurs en materiaalabonnement

Donateurslidmaatschap

Iedereen kan donateur worden van G.B.D. Calamari. Wilt u het duiken stimuleren of juist de aandacht voor onderwaterbiologie vergroten dan zit u bij de Groninger Biologen Duikvereniging goed. Wij geven duikopleidingen aan studenten en alumni op vrijwillige basis en er is veel aandacht voor de onderwater biologie opleiding, die zowel door duikers als anderen wordt gevolgd.

Het minimale donatie bedrag is €27,50. Hiervoor ontvangt u driemaal per jaar ons clubblad het Pd. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de compressor en uiteraard is een donateur welkom om mee te gaan op onze Zeeland-kampen. Deze worden 4 á 5 keer per jaar georganiseerd. Wanneer u niet over eigen duikmateriaal bezit kan deze worden geleend wanneer u een materiaalabonnement aanschaft.

Het is ook mogelijk om via G.B.D. Calamari lid te worden of te blijven van de Nederlandse Onderwatersport bond, de NOB. Jaarlijks wordt er dan de bondscontributie geïnd en ontvangt u het duikblad Onderwatersport. Bij vragen kunt u altijd mailen naar de secretaris en wanneer het gaat over de kosten kunt u bij onze penningmeester terecht. Beiden kunt u bereiken via contact.

Materiaalabonnement

Voor donateurs is het mogelijk om clubmateriaal van G.B.D. Calamari te huren. Dit is één keer mogelijk en kost €20,-.

Indien u op het moment van aanvragen voor het donateursschap minimaal 2 jaar lid van de vereniging bent geweest, kunt u ook een materiaalabonnement afsluiten. Dit abonnement kost €40,- (minus de eventueel eerder betaalde €20,-) en is een jaar geldig. Uiteraard kunt u ook bij de eerste keer een abonnement afsluiten als u daar recht op heeft, in plaats van de €20,- te betalen voor het huren van het clubmateriaal voor de eerste keer.

Voor meer informatie en reservering kunt u contact opnemen met de secretaris