Op de hoogte blijven van de Introactiviteiten?

Heb je interesse om te duiken, onderwaterhockeyen of snorkelen bij G.B.D. Calamari? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het halen van een duikbrevet? Schrijf je dan hier in voor de introductie nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle informatie over de introductieperiode!
Ik ga akkoord met de Privacy beleid

Calamari Workshot Winnaar!!

Zoals velen van jullie weten hebben we een poll georganiseerd om de winnaar van de de calamari workshot te bepalen. En dat is geworden.........

THE KRAKEN ATTACK !

Gefeliciteerd aan de winnaars Greetje, Wouter, Josephine en Natascha!! Jullie maken Calamari’s van zure haribo zoals nooit eerder vertoont is!
Lange tijd was het een nek-aan-nek race. Bedankt aan alle Calamarianen die gestemd hebben. Het eindresultaat bleek enorme 34 stemmen voor de Kraken, 12 voor de Frog en 9 voor de October Camp shot. Goed gedaan allemaal!
Nu moeten we alleen even wachten tot de storm gaat liggen en de kroegen weer open gaan voordat we kunnen gaan genieten van deze shot met Sambuca, Blue Curacao and Yoghurt bij Chupitos, voor maar 2€! The kraken attack komt op het menu van Chupitos te staan en alle Calamarianen kunnen voor deze kortingsprijs bestellen.