Data introduiken bekend

In september en oktober kun je weer introduiken komen maken. Heb je altijd al is willen duiken? Kun je al duiken en wil je graag kennismaken met onze vereniging? Of wil je kijken of duiken iets voor je is? Schrijf je dan in voor een introduik en neem met ons een duik in het zwembad. De introduiken zullen beginnen met een presentatie over onze geweldige vereniging en worden vervolgd met een uitleg over duiken en het gebruik van duikmateriaal. Daarna neem je een plons in het zwembad samen met een van onze ervaren instructeurs! Je hoeft enkel je zwemkleding mee te nemen, wij zorgen voor de rest.

De introduiken vinden plaats op een maandag (voor data zie hieronder) en zijn van 18:30 – 21:00. Na de duik gaan we gezamenlijk nog een biertje drinken (of andere niet-alcoholische versnaperingen) op ons hok of in onze stamkroeg afhankelijk van het weer. 

Geef je op voor 1 van de onderstaande data!

Maandag 10 september

Maandag 17 september

Maandag 24 september

Maandag 1 oktober

Als je al een duikbrevet hebt kan je er ook voor kiezen om in plaats van de introduik te maken, gewoon gezellig mee te trainen en zo wel de rest van de introavond mee te krijgen (uitleg over de vereniging en de borrel). Mocht je dan nog twijfelen en wil je graag een keer ervaren hoe het is om in Nederland te duiken, dan is het ook mogelijk om een duikweekend mee te gaan als introducé. Kijk voor de data in de agenda en laat het ons weten. Voor vragen mag je altijd contact opnemen met de secretaris

Wist je dat...

...je met een duikopleiding van Calamari de hele wereld over kunt? Onze duikbrevetten worden internationaal erkend!

G.B.D. Calamari logo
Shark Alliance logo