Informatie Intro 2017-2018

Introduik maken

Ben je student en geïnteresseerd in duiken of onderwaterhockey? Kom dan langs tijdens de intro! In september start de introperiode met de introduiken. Hier kunnen geïnteresseerden een duikje proberen bij de leukste studenten duik vereniging. Er worden 4 avonden lang introduiken gehouden, op 11 september, 18 september, 25 september en op 2 oktober. De avond start om 19.00 uur met een korte uitleg over G.B.D. Calamari en het duiken. Hierna maak je onder begeleiding van één van onze clubinstructeurs je eerste duik! Na het duik is er een borrel georganiseerd om de vereniging en haar leden beter te leren kennen.

***EXTRA INTROAVOND GEPLAND OP 9 OKTOBER!***

Wil je graag een introduik maken, klik dan hier om je op te geven!

Naast dat er bij G.B.D. Calamari gedoken kan worden, wordt er ook onderwaterhockey beoefend. Deze teamsport vindt plaats op de bodem van het zwembad. Het is de bedoeling om een loden puck met een korte stick in de doelbak van de tegenstander te schuiven. Hier vindt je meer informatie over onderwaterhockey. Tijdens de Intro kun je onderwaterhockey ook gratis en vrijblijvend uit proberen door twee lessen te volgen. De data van de lessen zijn donderdag 21 en donderdag 28 september

Wil je onderwaterhockey graag proberen, klik dan hier om je op te geven voor de proeflessen!

Na de introavonden starten wij op 16 oktober met de introperiode voor alle nieuwe leden. Informatie over het lidmaatschap en de kosten daarvan kan je hier vinden. In een periode van ruim 3 weken zijn er diverse activiteiten georganiseerd zodat een nieuw lid de vereniging goed leert kennen. In de agenda staat het overzicht van de diverse activiteiten.

Daarnaast start op 16 oktober de 1 sters opleiding. De 1 sters opleiding start met een informatieavond over de opleiding. De opleiding bestaat uit snorkeltraining, theorielessen en duiklessen. Het volledige programma staat in de opleidingsagenda in het ledengedeelte van de website. Hier kun je alvast het programma zien tot januari inclusief alle introactiviteiten.

Hopelijk kunnen wij je verwelkomen als nieuw lid bij G.B.D. Calamari. Tot ziens op één van onze activiteiten!

Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op!

Wist je dat...

...je met een duikopleiding van Calamari de hele wereld over kunt? Onze duikbrevetten worden internationaal erkend!

G.B.D. Calamari logo
Shark Alliance logo