Nieuws

Het laatste nieuws van G.B.D. Calamari

G.B.D. Calamari is verhuist

Na enkele maanden hard werken aan ons nieuwe "hok" is het nu officieel. We zijn verhuist!

De zeecontainer is in een paar maanden tijd omgetoverd in een nieuw hok waar we de komende jaren veel plezier aan gaan beleven.
Wij willen dan ook iedereen die mee heeft geholpen hartelijk bedanken.

De komende tijd zullen nog een aantal zaken worden afgerond. Daarnaast wordt het hok verder opgeruimd. De komende tijd proberen we de eigenaren van veel weesmateriaal te achterhalen. Hierover komt later meer informatie vanuit de materiaalcommissaris. Vragen over het nieuwe hok kan je kwijt bij de HBC of bij de MC.

Introduiken laatste kans!

Maandag 2 oktober zou de laatste keer introduiken zijn. Omdat deze avond helemaal vol zit is er een extra introavond ingepland op maandag 9 oktober.

Wil je de leukste Studentenduikvereniging van Nederland leren kennen, schrijf je dan snel in voor een introduik!

Klik hier voor meer informatie! en tot snel.

Informatiemail G.B.D. Calamari

Er zijn ondertussen meerdere mails verstuurd naar de keilopers die hun email hadden achtergelaten.
Als je geen mail hebt ontvangen, kijk dan in je spam map of stuur een mail naar de secretaris.

Omdat sommige emailprogramma's onze mail als spam classificeren kan het zijn dat je geen mail of pas veel later de mail hebt ontvangen. We hebben op een aantal verschillende manieren de mail verstuurd, dus mogelijk heb je meerdere mails gekregen. Onze excuses hiervoor.

Nieuw PD: De eerste keer

De nieuwste uitgave van het PD ligt klaar om verzonden te worden naar de donateurs. Thema van dit PD: De eerste keer. Donateurs woonachtig in of nabij het centrum van stad hebben al een PD ontvangen. Geen donateur maar wil je toch het PD ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze penningMees helpt je dan verder. Nog geen PD ontvangen maar zou dat wel moeten? Check dan je adresgegevens op de site of stuur een mailtje.

Alle voorgaande PD's zijn te lezen in het PD Archief

Nieuw PD: Wintereditie

Er is weer een nieuw PD! Een heuse wintereditie.

Toegegeven, het is al lente maar de temperaturen voelen soms nog wel winters aan. Indien je donateur bent (en voor dit jaar betaald hebt) ontvang je het PD deze week in de brievenbus. Heb je wel betaald maar niks ontvangen na 1 mei? Neem dan even contact op met onze penningMees

Leden kunnen het PD afhalen bij een training of andere activiteit. Schiet hiervoor Jelmer even aan!

Geen donateur? Geen zorgen, dat kun je worden! Neem hiervoor ook contact op met Mees

Nieuwe stukken/gefrutsel voor het volgende PD kunnen ingeleverd worden bij JDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Springtij Borrel

Als er iets is waar we allemaal van houden dan is dat een gezellige borrel met elkaar, maar twee keer per week borrelen is voor veel mensen toch net iets te enthousiast. Met het tragische gevolg dat we elkaar mis zijn gaan lopen, maar nu hebben we een oplossing bedacht. Het is namelijk twee etmalen na vollemaan springtij en wanneer de maan en de zon even hard in dezelfde richting aan het water op de aarde trekken, laten wij dan met zijn allen naar de kroeg trekken voor een gezellige avond. Een maandelijks samenkomen op de donderdagavond in de week van volle maan. Dus zit je op de fiets, je paard of in de auto en zie je de maan weer bijna vol zijn, dan weet je wat je op donderdagavond te doen hebt! Graag nodigen we jullie uit bij de eerste maandelijkse springtijborrel op 13 April. Vanaf 21:00 (na de training) zijn jullie welkom, de locatie?
Dat is in het gezellige café de Koffer! Met meer dan 280 verschillende soorten bier in fles en 10 op de tap zit er sowieso iets lekkers voor jou bij. Tot a.s. donderdag!