Kom een Introduik maken

Wil je leren duiken of is het al je hobby? Ben je student aan de RUG of Hanze? Maar wil je eerst een keer een duikje proberen, dit kan bij G.B.D. Calamari helemaal gratis. Ook als je al een brevet hebt is het zeker leuk een duikje te maken in het zwembad.

Voorafgaand aan je introduik krijg je een kleine uitleg over het materiaal, waar je op moet letten tijdens je eerst duik en natuurlijk een sfeerimpressie van wat je allemaal wel niet kunt zien in Nederland! Mocht je na afloop denken, supervet!, dan kun je niet anders dan lid worden van onze studentenduikvereniging. Je hebt dan de mogelijkheid om je duikbrevet te halen waarmee je overal ter wereld kunt duiken! Ook is er de mogelijkheid om vervolg opleidingen te doen. De opleiding voor je 1*/Open water start op 16 oktober 2017. Meer informatie over brevetten, opleidingen en kosten is te vinden op de rest van de site.

Let op! Om mee te kunnen doen aan een introduik moet je lid kunnen worden bij de ACLO! Alleen ACLO-leden kunnen namelijk lid worden bij G.B.D. Calamari. Als je twijfelt of jij lid kan worden bij G.B.D. Calamari, neem dan contact op met de secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor deze introduik hoef je alleen zwemspullen mee te nemen naar het Willem Alexander Sportcentrum op het Zernike. Wij zorgen voor de rest van de spullen.

Heb je al een brevet en wil je meer dan alleen het zwembad… Kijk in de agenda voor de data waarop wij gaan duiken in Zeeland want jij kunt mee als introducé! Daarnaast is het ook altijd mogelijk om een zwembadtraining mee te draaien. Je kunt dit aangeven in onderstaand formulier. Bij vragen kun je ook altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul dit formulier in om je op te geven voor een introduik. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Powered by BreezingForms