Kom een Introduik maken

Wil je leren duiken of is het al je hobby? Ben je student aan de RUG of Hanze? Maar wil je eerst een keer een duikje proberen, dit kan bij G.B.D. Calamari helemaal gratis. Ook als je al een brevet hebt is het zeker leuk een duikje te maken in het zwembad.

Introduiken worden voorafgaand aan de opleidingen georganiseerd voor mensen zonder brevet. De opleiding voor je 1*/Open water start in oktober van elk jaar. Meer informatie over brevetten, opleidingen en kosten is te vinden op de rest van de site. 

Voorafgaand aan je introduik krijg je een kleine uitleg over het materiaal, waar je op moet letten tijdens je eerste duik en natuurlijk een sfeerimpressie van wat je allemaal wel niet kunt zien in Nederland! Mocht je na afloop denken, supervet!, dan kun je niet anders dan lid worden van onze studenten duikvereniging. Je hebt dan de mogelijkheid om je duikbrevet te halen waarmee je overal ter wereld kunt duiken! Ook is er de mogelijkheid om vervolg opleidingen te doen.

Let op! Om mee te kunnen doen aan een introduik moet je lid kunnen worden bij de ACLO! Alleen ACLO-leden kunnen namelijk lid worden bij G.B.D. Calamari. Als je twijfelt of jij lid kan worden bij G.B.D. Calamari, neem dan contact op met de secretaris via het contactformulier.

Voor deze introduik hoef je alleen zwemspullen mee te nemen naar het Willem Alexander Sportcentrum op het Zernike. Wij zorgen voor de rest van de spullen.

De 1sters opleiding start elk jaar in November. Daarom zijn er in september en oktober introduiken voor studenten zonder brevet. Het is niet mogelijk om tussendoor te starten met een 1 sters brevet, eventueel kan je wel zwemmend lid of onderwaterhockey lid worden. Een training meedraaien is dan ook nooit een probleem. Mail hiervoor met de secretaris.

Studenten die al in bezit zijn van een brevet kunnen het hele jaar door lid worden. De 2sters cursus start in het voorjaar en kan eventueel direct gevolgd worden, net als de 3 sters cursus. Mail met de secretaris om kennis te maken met de vereniging tijdens een zwembadtraining of als introducé op een duikkampje (kijk in de agenda voor de data).

Schrijf je in voor één van de introduiken en maak kennis met de vereniging. Heb je al een brevet, dan is het ook mogelijk om "gewoon" mee te trainen op één van deze data. Laat ons in een mail weten of je langskomt. Kijk voor alle intro-activiteiten in de Agenda of klik op één van onderstaande data.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Helaas zitten alle introduiken op dit moment vol, mogelijk wordt er nog een vijfde introduik gepland, hou hiervoor je mail in de gaten. Het is nog steeds mogelijk om een reguliere training bij te wonen op één van deze data. Mail hiervoor met de secretaris.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maandag 9 september 19.30u
Maandag 16 september 19.30u
Maandag 23 september 19.30u
Maandag 30 september 19.30u

Wist je dat...

...dat er naast duiken ook onderwaterhockey gespeeld wordt bij G.B.D. Calamari?

G.B.D. Calamari logo
Shark Alliance logo