OWBO

Activiteiten
OWBO2
Datum: donderdag 23 maart 20:00 - 22:00

Locatie: Willem Alexander Sportcentrum: Auditorium

OnderwaterBiologie Opleiding

Wil jij je kennis over het onderwaterleven in Nederland vergroten? Dit is je kans! 
G.B.D. Calamari organiseert in 2023 weer de OWBO ("OnderWaterBiologie-Opleiding"), de cursus voor duikers en niet-duikers over wat er allemaal te zien is onder water. Expert biologen en biologie studenten uit alle streken zullen cursisten in 9 donderdagavonden met presentaties, aquaria, fossielen, hand-outs, microscopen maar vooral veel enthousiasme alles over de onderwaterwereld in Nederland leren. Dus over alles wat je duikend tegen kan komen van vissen, dolfijnachtigen en krabben tot slakjes en mosdiertjes. De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in mariene biologie, een duikbrevet of biologische voorkennis is niet noodzakelijk.

De cursusprijs bedraagt € 15 voor leden,- inclusief hand-outs en de presentaties van alle lessen en versnaperingen tijdens de lessen. Niet leden betalen €30, of € 20 op vertoon van hun studentenkaart. Mocht je nog iemand kennen die geen lid is, maar mogelijk wel interesse heeft, stuur ze vooral door!
Tegen een meerprijs van € 25,- (bepaald door de NOB) is het mogelijk de NOB-duikspecialisatie "onderwaterbiologie" te halen. Hierbij krijg je ook het onderwaterbiologieboek van de NOB.

De lessen worden gegeven in het Willem-Alexander Sportcentrum en het Linneausborg gebouw te Groningen op donderdagavond vanaf 19.45u tot 21.45u. De eerste les is op 26 januari, in totaal duurt de cursus negen avonden. Vragen of aanmelden? Stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met leden van de wetenschapscommissie.

Aanmelden kan tot en met 19 januari maar vol = vol!

 

 

E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle datums


  • Van donderdag 26 januari 20:00 tot donderdag 23 maart 22:00
    donderdag

Powered by iCagenda

Wist je dat...

...je met een duikopleiding van Calamari de hele wereld over kunt? Onze duikbrevetten worden internationaal erkend!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo