OWBO

Activiteiten
 Registratie gesloten
 
0
Datum: donderdag 21 maart 19:45

Locatie: WAS en Lineausborg

Heb jij altijd al meer van het onderwater leven willen leren? Ben je benieuwd naar hoe die beestjes nou heten die je telkens tegenkomt onderwater?

Dan is de OWBO echt iets voor jou!
Calamari organiseert in 2019 weer de OWBO ("onderwaterbiologie-opleiding"), de cursus voor duikers en niet-duikers over wat er allemaal te zien is onder water. In elf lessen vertellen experts over het leven onder water en wat je daar als duiker allemaal van kunt zien. Bijna alle docenten zijn afgestudeerd als mariene bioloog. Per les wordt er een groep organismen behandeld en biologische voorkennis is niet nodig. De cursus is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in mariene biologie, een duikbrevet is niet noodzakelijk.

 
Leden betalen een sterk gereduceerd tarief. De cursusprijs voor leden is € 45,- inclusief hand-outs en de geprinte presentaties van alle lessen, versnaperingen tijdens de lessen en het gebruik van practicummateriaal. Tegen een meerprijs van € 25,- is het mogelijk de NOB-specialisatie "onderwaterbiologie" te halen. 

Dus schroom niet en meld je aan!

 

Beschikbare plekken
30
Totaal aantal plekken
30

Powered by iCagenda

Wist je dat...

...je ook lid kunt worden als je al een brevet van PADI, SSI, IDD, of een andere internationale organisatie hebt? Je kunt zelfs gewoon verder met een aansluitende opleiding. Iedereen is welkom!

G.B.D. Calamari logo
Shark Alliance logo