We gaan weer starten met een 2* opleiding! 

In de 2* opleiding leer je duiken onder gevarieerde omstandigheden. De opleiding bestaat uit theorielessen en buitenwaterduiken. Het 2* brevet bestaat uit verschillende modules (nacht, getijden, diep en redden). Als je een module hebt afgerond, mag je deze duiken maken zonder instructeur. Je voortgang kan je bijhouden in het opleidingsboekje

Maandagavond 15 april starten de theorielessen voor de opleiding tot 2*. In de 4 weken daarop worden alle modules besproken en afgesloten met een theorietoets. De lessen starten om 19.00u.

De reddenmodule bestaat naast de theorie, uit zwembadlessen en de reddendag. Deze evenementen worden in juni/juli gepland.

Om deel te nemen aan de 2* opleiding moet je in het bezit zijn van je 1* brevet. Wel is het mogelijk om alvast de theorie te volgen als je nog geen 1* brevet hebt behaald. Op die manier kan je direct starten met je 2* opleiding na het behalen van je 1* brevet.

De opleidingskosten en brevetkaart zijn in totaal €40,- Dit wordt éénmalig in rekening gebracht bij de start van de 2* opleiding.

LET OP: De theorielessen zijn 2 jaar geldig. Heb je de theorie langer dan 2 jaar geleden gehaald én heb je de betreffende module nog niet gehaald, dan moet je de toets opnieuw maken!

Alle data staan in de opleidingsagenda. Zowel voor nieuwe als huidige 2* cursisten is het nodig om je op te geven voor de lessen en de toets. Bij de opgave van de toets kan je aangeven welk onderdeel je wilt maken. Geef je op voor maandag 8 april!