Calamari2017 introduik-slide OWH slide image3 proefduik

Welkom op de website van G.B.D. Calamari!

De Groninger Biologen Duikvereniging Calamari is een gezellige en actieve duikvereniging voor alle studenten van de RUG en de Hanze. Lijkt het je leuk om behalve in je studieboeken ook in het diepe te duiken? Bij Calamari is er veel mogelijk op het gebied van duiken, snorkelen en onderwaterhockey.

Elke maandag en donderdag is er zwembadtraining met vaak na de tijd een al dan niet alcoholische versnapering, elke maand is er een speciale borrel en we gaan minstens 5x per jaar gegarandeerd op duikweekend naar Zeeland. De opleidingen worden gegeven door onze vrijwillige instructeurs en zijn internationaal erkend. Verder worden er nog diverse andere activiteiten georganiseerd, zoals filmavonden, lezingen, running diners, BBQ's en nog veel meer!

Calamari is ontstaan als duikvereniging voor biologen. Hierdoor is er nog veel kennis en interesse voor het onderwaterleven, waardoor het duiken extra interessant wordt!

Wij maken duiken betaalbaar doordat je als lid de duurste onderdelen van je uitrusting kunt lenen van de vereniging . Daarnaast kan je je eigen materiaal opslaan in onze opslag op het Zerniketerrein, waar je meteen je fles kan vullen met onze eigen compressor.

Als je geïnteresseerd bent in snorkelen, duiken of onderwaterhockey binnen een duikvereniging, kom dan vooral eens een kijkje nemen tijdens één van onze trainingen!

Geïnteresseerd? Neem contact op met de secretaris

Ook kan je veel informatie op onze website vinden! 

Tot Onderwater!

Wist je dat...

...je met Calamari minstens vijf keer per jaar in het mooiste duikwater van Nederland duikt? Ga mee op onze duikweekenden en ontdek de Grevelingen en de Oosterschelde!

G.B.D. Calamari logo
Calamari Facebook Calamari Instagram Dress me Clothing logo